Go to Top

Hovedretter

Hovedretter

 Nr. Pris pr couv.
 30 Svinekam, stegt som vildt m/ hvide kartofler, skysauce, urtesauté,
tyttebær, asier, waldorffsalat og franske kartofler
Kr. 89,-
 31 Gammeldags flæskesteg m/ brunede, franske og hvide kartofler,
skysauce, rødkål og asier
Kr. 89,-
 32 Farseret kalkun m/ rustikke kartofler, paprikasauce, ratatouille og spidskålssalat Kr. 99,-
 33 Kalvesteg, stegt i gryde m/ hvide kartofler,skysauce, 3 slags grøntsager, surt
og sødt
Kr. 99,-
 34 Rosastegt oksefilet m/ rustikke kartofler, kraftig sky sauce, syltede rødløg og bacon bønner Kr. 109,-
 35 Dansk kalvefilet m/ små stegte kartofler, choron eller skysauce, pluksalat med radise og granatæble og urtesaute Kr. 109,-
 36 Landboskolen Special m/ 3 slags kød, 3 slags salat (aftales med kokken), 2 slags kartofler Kr. 145,-
 37 Oksemørbrad m/ pom anna, sauce Bordelaise, grillet porre, timianstegte gulerødder og løg flan Kr. 159,-
 38 Dyreryg m/ stegte kartofler, skysauce, croquetter, årstidens grøntsager,
waldorffsalat, surt, sødt og baconristede bønner
Kr. 169,-