Go to Top

Hovedretter

Hovedretter

 Nr. Pris pr couv.
 30 Svinekam, stegt som vildt m/ hvide kartofler, skysauce, urtesauté,
tyttebær, asier, waldorffsalat og franske kartofler
Kr. 95,00,-
 31 Gammeldags flæskesteg m/ brunede, franske og hvide kartofler,
skysauce, rødkål og asier
Kr. 95,00,-
 32 Farseret kalkun m/ rustikke kartofler, paprikasauce, ratatouille og spidskålssalat Kr. 99,00,-
 33 Kalvesteg, stegt i gryde m/ hvide kartofler,skysauce, 3 slags grøntsager, surt
og sødt
Kr. 105,00,-
 34 Rosastegt oksefilet m/ små stegte kartofler, kraftig sky sauce, bønnesauté
og langtidsbagte tomater.
Kr. 119,00,-
 35 Dansk kalvefilet m/ små stegte kartofler, skysauce, sauterede
rodfrugter og broccoli
Kr. 119,00,-
 36 Landboskolen Special m/ 3 slags kød, 3 slags salat (aftales med kokken), 2 slags kartofler Kr. 145,00,-
 37 Oksemørbrad  m/ pom duschesse, sauce Bordelaise, stegte courgetter,
timianstegte gulerødder og løg flan
Kr. 159,00,-
 38 Dyreryg m/ stegte kartofler, vildtsauce, årstidens
grøntsager, waldorffsalat, asier og rysteribs
Kr. 169,00,-